ESTA
USA Matkustuslupa ESTA VERKKOHAKEMUS
HAE ESTA:A NYT

Päivitä tai Vahvista ESTA

apply for esta now

Päivitä tai Vahvista ESTA

Virheitä voi tapahtua ESTA -verkkohakemusta tehdessä; virheellinen passin numero, virheellinen päivämäärä tai virheellisesti kirjoitettu nimi on yleisiä virheitä ja ne saattaa tehdä hakemuksesta kelvottoman. Jos virhe tapahtuu hakemusta tehtäessä, hakijaa pyydetään hakemaan uudestaan ESTA:a. Kun näin tapahtuu, alkuperäinen hakemus ei ole enää voimassa toisen hakemuksen jättämisen aikaan. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen, on mahdollista päivittää ja lisätä tiettyjä tietoja kuten hotelli- ja lentotiedot.

Mitä voidaan päivittää?

Joitakin sähköisen matkustusluvan (ESTA) tietoja voidaan päivittää ennen hakemuksen jättämistä pois lukien tiedot, jotka liittyvät hakijan passiin. Kuitenkin hakemuksen täyttämisen, jättämisen ja maksun jälkeen hakijat voivat vaihtaa seuraavia tietoja:

  • Kotipuhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Lentoyhtiön tiedot
  • Matkan alkamispaikka
  • Hakijan osoite matkan aikana Yhdysvalloissa

Virheiden korjaaminen ESTA:SSA

Joitakin tietoja ESTA hakemuksessa voidaan muuttaa, korjata tai esikatsella ennen hakemuksen lähettämistä ja maksamista. Kun hakemus on lähetetty ja hyväksytty ja matkustuslupa on myönnetty vain seuraavia tietoja voidaan muuttaa: matkareitti, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Passiin liittyvät virheitä ei voida muuttaa. Passiin liittyvien virheiden kohdalla hakijan tulee täyttää ja lähettää uusi hakemus ja maksaa maksu uudestaan, vaikka hän olisi maksanut maksun jo virheellisen hakemuksen yhteydessä. Muita virheitä voidaan korjata käyttämällä päivitä toimintoa.


apply for esta now