ESTA
USA Matkustuslupa ESTA VERKKOHAKEMUS
HAE ESTA:A NYT

ESTA Hinta ja Maksut

apply for esta now

Usean ESTA Hakemuksen Maksaminen

Koska ESTA hakemus ja lupa on täysin verkossa toimiva prosessi, maksu voidaan tehdä vain credit ja debit kortteilla. Hakemusta ei hyväksytä, jos maksua ei suoriteta voimassa olevalla credit tai debit kortilla. Hyväksytty kortit määräytyvät sen mukaan, minkä sivuston kautta päätät jättää hakemuksesi, mutta yleensä MasterCard, VISA, American Express ja Diners Club kortit on hyväksyttyjä maksutapoja.

ESTA: Hinta maksu

Usean ESTA Hakemuksen Maksaminen

On mahdollista lähettää viisikymmentä ESTA hakemusta käyttämällä yhtä maksua. Matkustajien ei tarvitse matkustaa yhdessä, vaikka hakemukset olisikin jätetty yhdessä.

Luottokorttimaksujen Turvallisuus

ESTA hakemusprosessin on suunniteltu olevan turvallinen suhteessa credit ja debit –kortti maksuihin. ESTA ei tallenna mitään credit tai debit –korttitietoja maksutapahtuman jälkeen. On mahdollista hakea ESTA:a käyttämällä kolmansia osapuolia; näissä tapauksissa suosittelemme, että hakija varmistaa, että kolmannen osapuolen sivusto on turvallinen, päivitetty ja omaa voimassa olevan salausprotokollan (SSL)

SSL, secure esta

ESTA Matkustusluvan Maksut

Tällä hetkellä ESTA matkustusluvan maksu koostuu kahdesta erillisestä maksusta: Ensimmäinen maksu on käsittelymaksu, joka voi maksaa jopa US$65 riippuen sivustosta, jolta hakemus tehdään. Joka tapauksessa maksu tulee maksaa on hakemus sitten hyväksytty tai hylätty. Tämän vuoksi on hyvä varmistaa, että hakija on varma kelvollinen ja kaikki tiedot ovat ajan tasalla ja oikein. Toinen maksu on lupamaksu. Tämä on tasasumma $14 ja se veloitetaan hakijan credit tai debit kortilta. Summa maksetaan vain jos hakemus on hyväksytty.