Universal Studios Floridan parhaat nähtävyydet

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-20
 
?v=

Vaikka Orlandossa Floridan Disney World saa suurimman osan huomiosta, kaupungissa on toinenkin teemapuisto, joka on epäilemättä samalla tasolla: Universal Studios Florida. Useita elokuvateemaisia vuoristoratoja ja nähtävyyksiä sisältävä puisto tarjoaa interaktiivisen kokemuksen vailla vertaa.

Oletko kiinnostunut vierailemaan Universal Studios -teemapuistossa? Mietitkö, mitä tarjottavaa sillä on? Tässä on artikkeli sen parhaista nähtävyyksistä!

Harry Potter ja pako Irvetasta 

Universal Studios on täynnä Harry Potter -teemaisia ratoja. Epäilemättä paras on kuitenkin Harry Potter ja pako Irvetasta. Se on sisävuoristorata, jossa käytetään visuaalisia 3D-tehosteita, jotka vievät vieraat mukaansatempaavalle ajelulle Harryn, Ronin ja Hermionen kanssa. Matkan varrella kohdataan useita hahmoja, kuten kuuluisa Voldemort.

Universalin Wizarding World of Harry Potterin kohokohtana se on ehdoton kokemus kaikille vierailijoille.

The Simpsons -ajelu

The Simpsons -ajelu on 3D-innovaatio, joka vie vieraat hullulle piirretylle ajelulle Springfieldin useiden asukkaiden sekaan. Ja mikä parasta, kaikki tämä tapahtuu poistumatta huoneesta. Istut laitteeseen, joka liikkuu ylös, alas, taakse ja eteen. Tämän laitteen pienet liikkeet yhdistettynä valkokankaan 3D-tehosteisiin saa sinut tuntemaan, kuin olisin oikeasti vuoristoradassa, ja saat ennennäkemättömän kokemuksen.

ET-seikkailu 

Yksi Universal Studiosin vanhimmista vuoristoradoista, ET Adventure, on yksi puiston ainoista radoista, jossa ei käytetä elektronista näyttöä. Sen sijaan siinä käytetään pimeyttä, valoa, mekaanisia hahmoja ja kiehtovaa ääntä, jotka luovat ilmapiirin, joka vie vieraat ET:n maailmaan.

Tässä vuoristoradassa käytetään metallisia raiteita ja pyörän muotoisia vaunuja, jotka vievät vieraat hitaasti koko kokemuksen läpi. Erinomainen vuoristorata kaiken ikäisille – ja yksi niistä nähtävyyksistä, jotka eivät koskaan katoa muodista.

Muumion kosto

Jos pidät vuoristoradoista, pidät varmasti Muumion kostosta. Brendan Fraiserin Muumio-elokuviin perustuvat vuoristorata vie sinut sisäajelulle Muumio-teemaisten hahmojen kanssa. Visuaalisia efektejä käyttävä vuoristorata saa sinut sekä pelkäämään että jännittämään. Jos olet teini-ikäinen tai vanhempi, tämä saattaa helposti olla puiston suosikkiajelusi.

Miehet mustissa - alienhyökkäys

Mikäli etsit todella interaktiivista vuoristorataa Universal Studiosilla, sinun täytyy kokeilla Men in Black Alien Attack.-vuoristorataa. Tämä ajelu sisältää laserilla ohikulkevien alieneiden ampumista ja pisteiden keräämistä. Tämän vuoristoradan aikana ajelet pienessä vaunussa muiden vieraiden joukossa. Se on melko hidas, mutta todella hauska.

Haluatko vierailla Universal Studios Floridassa?

Haluatko vierailla Universal Studios Floridassa? Tarvitsetko apua Yhdysvaltain matkaan? Mikäli kyllä, siirry etusivullemme ja lue lisää ESTA-luvista

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.