Parhaat työ- & matkailuohjelmat Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-07-04
 
?v=

Kiinnostaako sinua viettää aikaa työskennellen ja matkustaen Yhdysvalloissa tänä kesänä? Rikkaissa kulttuurikeskuksissa, kuten Kaliforniassa, New Yorkissa ja Texasissa ei ole yllätys, että vierailijat haluavat jäädä pidemmäksi aikaa. Voi kuitenkin tuntua vaikealta löytää vaihtoehtoja, jotka noudattavat Amerikan tiukkoja ulkomaisten työntekijöiden lakeja. Alla on joitakin sopivia asioita ulkomaalaisille, jotka haluat työskennellä Yhdysvalloissa vain muutaman kuukauden ajan. Pidä mielessäsi, että jokainen näistä väliaikaisista mahdollisuuksista määrittää mahdollisuutesi pysyä maassa jatkuvan työsuhteen tai ohjelmaan osallistumisen kautta.

Au Pair -ohjelma

Au Pair -ohjelmassa voit asua isäntäperheen kanssa kokonaisen vuoden, ja voit pidentää vierailuasi 6, 9 tai 12 lisäkuukaudella. Sinun tarvitsee puhua englantia tarpeeksi hyvin päästäksesi läpi haastattelusta ja sinun tulee olla 18-26-vuotias hakeaksesi au pairiksi. Kyseessä on molempia hyödyttävä järjestelmä, jossa perheellä on vastuullinen kotona toimiva lastenhoitaja, ja au pair saa asua ja opiskella Yhdysvalloissa.

Leiriohjaajat

Tämä on toinen vaihtoehto, joka keskittyy siihen, että amerikkalaiset lapset voivat tutustua ulkomaisiin kulttuureihin ja ihmisiin. Vaatimukset ovat vastaavat kuin au pairilla, mutta hakemiselle ei ole ylärajaa. Leirillä olevaan rooliin on kuitenkin rajoitus. Et voi olla kouluttamaton työntekijä, kuten kokki tai tiskaaja.

Kesätyö-matkailuohjelma

Tämä on kokoaikaisille yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat viettää kesän asuen ja työskennellen Yhdysvalloissa. Voit katsoa listan maiden tarjoamista ohjelmista nähdäksesi, voitko hakea mukaan. Organisaation, kuten SWAP, auttavat sujuvoittamaan hakemusprosessia ja kesän J1-viisumin asiakirjojen hakemista. Tavoitteena on löytää töitä, jotka ovat vain kausiluontoisia ja jotka vaativat muutamia lisätyöntekijöitä kesäkuukausille. Useissa ulkoilmatapahtumissa ja ravintoloissa on kiireisempää aurinkoisella kesäkaudella ja ne tarvitsevat muutamia lisäkäsiä. Huvipuistot toimivat usein vain tähän aikaan vuodesta, kun lapset eivät ole koulussa. Pidä mielessäsi, että työ ei voi olla provisiopalkkainen, lääketieteellinen tai sellainen, joka vaatii pakettiauton ajokortin.

Lääkäriohjelma

Tämän ohjelman avulla ulkomaiset lääkärit voivat tulla Yhdysvaltoihin osallistuakseen lääketieteelliseen tutkintokoulutukseen nimetyissä amerikkalaisissa lääketieteellisissä laitoksissa. Ohjelmaan on paljon vaatimuksia, mutta se voi olla tarpeellinen osa hyvin koulutetuksi lääkäriksi tulemista joissakin osissa maailmaa. Tavoitteena on tarjota ulkomaisille lääkäreille erikoistumiskoulutusta ongelmienratkaisuun kotimaassaan tai asuinmaassaan. Tähän tulee valmistautua kunnolla – ja läpäistä National Board of Medical Examiners -järjestön sekä Foreign Medical Graduate -kokeet.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.