Parhaat road tripit Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-21
 
?v=

Klassinen amerikkalainen road trip on usein ihmisten bucket listin kärjessä unohtumattoman loman tunnettuine matkoineen, kuten Route 66 ja Las Vegas Loop. Yhdysvaltain maisemat ovat niin vaihtelevat, että vain suorakin ajelu voi viedä sinut vuoristoista autiomaahan tai meren rantaan! Tässä olemme valinneet vain kourallisen mahtavia Amerikan road trippejä, jotta voit alkaa suunnitella seuraavaa ulkomaan matkaa.

Miami to Key West

Reitti Miamista Key Westiin on melko ainutlaatuinen Yhdysvaltain road trip, sillä suurin osa siitä kulkee Overseas Highwaylla meren ja siltojen yllä – josta päästään Floriday keysin läntisimpään osaan. Lomailun kunniaksi voit pysähtyä matkalla muun muassa Fat Deer Keyssä ja Sugarloaf Keyssä ihaillaksesi lahtien luonnonkauneutta. Paras vuodenaika käydä tällä reitillä on huhtikuussa tai toukokuussa, sillä sää on uskomaton ja ruuhkaa on vähemmän kuin jouluna tai uutena vuotena.

The National Parks Route

Reitti San Franciscosta Utahiin on yksi maan parhaista luonnonrakastajien matkoista, sillä sen varrella on joitakin parhaita kansallispuistoja. Vaikka et joudu ajamaan San Franissa, (ellet halua selvitä Lombard St:n hulluista käännöksistä), se on mahtava kaupunki matkan aloittamiseen. Täältä voit jatkaa Sierra Nevadan vuorille ja Lake Tahoelle ennen kuin jatkat kohti Yosemiten, Death Valleyn, Grand Canyonin, Zionin ja Bryce Canyonin kansallispuistoja!

Route 66

Epäilemättä maailman tunnetuin road trip – matka Chicagosta Los Angelesiin – on pitkä reissu, joka on ehdoton autorakastajille tai #vanlife-seikkailijoille ympäri maailmaa! Vaikka monet ohitetuista kaupungeista ovat melko mitäänsanomattomia, matka itsessään on unohtumaton. Reitin varrella on klassisia amerikkalaisia motelleja ja koet todella joutuneesi elokuvaan matkustaessasi Mustangillasi tai Cadillacillasi pysähtyessäsi vanhaan kunnon dineriin syömään!

The North East

New Yorkista Bostoniin on reitti, josta on tullut viime vuosina suositumpi Big Applen ja Cape Codin rauhallisuuden kontrastin vuoksi, joka luo unelmien matkan. Aloitat matkasi tyylikkääsi showbisneksen ja kulttuurin maailmasta, josta siirryt New Englandin kalastuskylien erikoisiin majakoihin. Kun olet nähnyt tarpeeksi East Coastin kuvankaunista ”koukkua”, siirry Bostoniin saadaksesi annoksen amerikkalaista historiaa.

Blue Ridge Parkway

Tämä reitti painottuu lähinnä ajamiseen eikä kohteeseen vaikuttavan puistoreitin ansiosta, joka suunniteltiin Virginian upeiden maisemien katseluun! Blue Ridge Parkway kulkee Appalakkien läpi ja se on ehdoton nähtävyys syksyllä, kun puut muuttuvat kultaisiksi silmän kantamattomiin.

Olit sitten matkalla yksin tai unohtumattomalla road tripillä ystävien kanssa, matkasi Yhdysvalloissa on täynnä upeita nähtävyyksiä, musiikkia, tuulta hiuksissasi ja paikallisten kohtaamisia, jotka tekevät matkastasi erityisen!

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.