Parhaat matkakohteet Yhdysvalloissa vuonna 2019

Julkaistu päivämäärä: 2019-05-21
 
?v=

Jos et ole vielä varannut matkaa vuodelle 2019 ja matkakuume kutkuttaa, tämä parhaiden Yhdysvaltojen matkakohteiden luettelo saa jalat tutisemaan! Monet huonon maineen saaneet kaupungit ovat uudistuneet ja muut muuttuvat uusine hotelleineen ja museoineen, joten maassa on paljon uusia paikkoja tutkittavana ilman, että tarvitsee käydä suosituimmissa kohteissa.


Washington D.C.

Keväinen Washington D.C. on yksi kauneimmista kohteista Yhdysvalloissa kukkivine kirsikankukkineen, jotka maalaavat kaupungin vaaleanpunaisin sävyin. Kirsikkapuut, jotka Japani lahjoitti vuonna 1912, tuovat kaupunkiin tuhansia vierailijoita joka vuosi kansallisen kirsikankukkafestivaalin aikana. Voit sekä osallistua hanamiin (japanilainen sana, joka tarkoittaa kirsikankukkien katsomista ja niistä nauttimista) että erilaisiin aktiviteetteihin, joita kaupungissa tapahtuu joka päivä.

Toinen mukava lisä on se, että Washington D.C. alkaa lämmetä huhti-/toukokuussa, joten lämpötilat ovat ihanteelliset kansallisten monumenttien ja museoiden kirjoa katsellessa!


Lancaster, Pennsylvania

Lancaster on herkuttelijan taivas täynnä toreja ja uusia baareja ja ravintoloita, jotka ovat aina auki! Olit sitten viiniasiantuntija tai katuruokailija, löydät varmasti annoksesi tästä kaupungista. Kulttuurinnälkään sopii tunnettu Gallery Row (jota virallisesti kutsutaan nimellä North Prince Street), jonka varrella voit ihailla erilaisia taidegallerioita ja löytää omaan tyyliisi sopivan.

Long’s Parkissakin on aina jotakin viihdyttävää meneillään, aina musiikkifestivaaleista BBQ-kilpailuihin – voit siis helposti viettää perhepäivän tässä upeassa vehreässä paikassa.

Lancasteriin pääsee helposti kaikista sitä ympäröivistä osavaltioista, joten ei ole tekosyitä olla menemättä!


Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale elää juuri nyt huippuvuosiaan tyylikkäiden uusien hotelliensa, omituisten baariensa ja kasvavan taidetarjontansa ansiosta. Puhumattakaan kilometrejä pitkästä, suhteellisen hiljaisesta rannasta, joka tekee Fort Lauderdalesta hyvän kilpailijan kestosuosikki Miamille.

Luksushotellit täyttävät rantaviivan, ja niistä jokainen tarjoaa fine dining-ravintoloita, kylpylöitä, yksityisiä rantoja ja valtavia huoneita, joten ne ovat ihanteellisia rentouttavalle lomalle. Heille, jotka etsivät muutakin kuin rantaa, Fort Lauderdale tarjoaa erinomaisia ostosmahdollisuuksia, kuukausittaisen taidefestivaalin, mahtavaa paikallista ruokaa ja se on jopa ensimmäisen Amerikan HLBT-yhteisön Pride-kulkueen järjestäjä tänä vuonna.


Charleston, South Carolina

Vuosi 2019 on ollut Charlestonille useiden suurten projektien päättymisvuosi, joiden tarkoitus on saada kaupunki näyttämään tyylikkäältä. Uudet suorat lennot muualta Yhdysvalloista ja jopa Lontoosta – Charlestonin uudistuminen on väistämätöntä! Onneksi monipuoliset ravintolat, modernit hotellit ja vasta remontoitu Gibbes-museo ovat kaikki valmiina toivottamaan uudet vieraat tervetulleiksi.

Charleston on kuitenkin säilyttänyt historiallisen maisemansa, ja vesiraja, satama ja linnoitus vievät matkailijat suoraan kulttuuriperinnön ja kaupungin sisällissotatarinoiden äärelle.


Asheville, North Carolina

North Carolinan Ashevillen lehtevä kaupunki on jo pitkään ollut välipysähdys matkailijoille, jotka suuntaavat tutkimaan Blue Ridge Mountains-vuoria ja Pisgah National Forest-metsää erityisesti syksyllä lehtien muuttuessa oranssin kirjoon. On kuitenkin huomion arvoista, että kaupungissa on paljon tarjottavaa matkailijoille vuoden ympäri. Tyylikkäissä kahviloissa ja baareissa voit kuluttaa tunteja tyylillä, ja eloisat LEAF- ja Montford Music and Arts –festivaalit ovat täydellisiä paikkoja yhdistää musiikki ja ulkoilma!

Tässä kaupungissa tapahtuu aina jotakin hauskaa – haukanmetsästystä Biltmoressa, perjantai-illan yörummutussessioita tai uusien graffitien katselua River Arts Districtillä.

Jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa on uutuuksia, hauskoja festivaaleja ja kulttuurijuhlia varmistamassa, että seuraava lomasi on unohtumaton. Mutta vaikeinta onkin valita, mihin mennä ensin!

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.