Opiskele ulkomailla Havaijilla

Julkaistu päivämäärä: 2019-07-07
 
?v=

Jos olet joskus unelmoinut eläväsi kukoistavien maisemien ja tulivuorten maassa, nyt on mahdollisuutesi opiskella ulkomailla Havaijilla! Sen sijaan, että kävisit Havaijin uskomattomilla saarilla rantalomalla tai kuherruskuukauden vietossa, voit aloittaa opinto-ohjelman, jonka avulla voit todella tutkia tätä kiehtovaa paikkaa; sukeltaa mielenkiintoiseen historiaan, laajaan talouteen ja aitoon kulttuuriin ja keittiöön, joita Havaijilla on tarjota.


Eri pituisilla, tyylisillä ja aiheisilla ohjelmilla voit viettää Havaijilla vuoden, kesän tai lukuvuoden, ja saat kasan uusia kokemuksia (sekä hyvän rusketuksen!).


Mitä saat ulkomailla opiskelustaSadat opiskelijat ympäri maailmaa tulevat opiskelemaan Havaijille yhdistäen kulttuureita, ikiä ja kieliä. Vaikka kaikki kommunikoittekin englanniksi, voit oppia paljon muilta ihmisiltä.
Hawaii Pacific University sisältää kaksi pääkampusta; yksi sijaitsee rannikolla ja toinen trooppisella alueella lähellä Honolulua. Siksi voit uppoutua ilmapiiriin, kulttuuriin ja tämän uskomattoman paikan maisemiin päivittäin, joten matka on unohtumaton. Kun et opiskele, voit surffata, vaeltaa, sukeltaa, tanssia, ottaa aurinkoa ja tutkia uusia saaren osia – pysyt jatkuvasti mukana etkä tylsisty.


Opintomatkasi suunnittelu


Missä
Kun olet päättänyt, että haluat opiskella Havaijilla, sinun täytyy suunnitella, pysytkö yhdellä saarella esimerkiksi tietyssä yliopistossa, vai tutkitko useita kohteita matkalla, kuten ’lukuvuosi merellä'. Tämä riippuu siitä, mitä haluat nähdä ja opiskella ja mitä asettamallasi aikarajalla, aiheella ja hinnalla on saatavilla.
Useimmat ulkomailla opiskelun projektit sisältävät jonkinlaisen majoituksen, joten voit majoittua muiden opiskelijoiden kanssa tai omassa kodissa, jotta voit keskittyä opiskeluun ja Havaijin kulttuuriin ollessasi poissa.

Viisumit
Seuraavaksi sinun tulee hankkia viisumi matkallesi, jotta saat opiskella ollessasi Havaijilla. Yleisesti ottaen, jos olet Yhdysvaltain kansalainen, sinun ei tarvitse hakea opiskelijaviisumia, sillä nykyinen asuinpaikkasi Yhdysvalloissa takaa sen. Jos et ole Yhdysvaltain kansalainen tai sen pysyvä asukas, sinun tulee hakea joko F-1 tai J-1 -opiskelijaviisumia. Voit tehdä sen kotimaasi Yhdysvaltain suurlähetystön kautta.

Stipendit
Useimmat ulkomailla opiskelun ohjelmat Havaijilla sisältävät merkittäviä kustannuksia majoitukseen, luentoihin, opintomateriaaleihin jne. Jos et kuitenkaan usko, että sinulla on varaa matkaan, saatat voida hakea esimerkiksi Fulbright- tai Gilman -stipendiä tai ulkomailla opiskeluun. Voit myös pyytää tukea perheeltä, ystäviltä ja yhteisöiltä paikallisten varainkeruutapahtumien kautta, jotta voit tarttua tähän mahtavaan mahdollisuuteen.

Resurssit
Jos olet kiinnostunut opiskelemaan Havaijilla, katso ohjelmat ja kurssivaihtoehdot alta, jotta näet, mitä on tarjolla:

Go Overseas
Go Abroad
CIS Abroad
Study Abroad

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.