New Yorkin parhaat pienpanimo-oluet

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-20
 
?v=

Vaihtoehdot eivät lopu kesken, kun etsit New Yorkin parasta pienpanimo-olutta, mutta joskus vaihtoehtojen paljous saa sinut hämmentymään ja päädyt toivomaan, että joku antaisi sinulle vain listan parhaista paikoista, missä kannattaa käydä New Yorkissa.

Me olemme täällä auttaaksemme sinua valitsemaan paikkoja, jotta saat aina vain parhaita pienpanimo-oluita. Näissä paikoissa on tarjolla kaikkea maatilaoluista mehukkaisiin IPA-oluisiin, ja kaiken kaikkiaan he ovat vain oluiden valmistamisen mestareita.

The Jeffrey Craft Beer and Bites

Tässä kauniissa baarissa on tarjolla 30 hanaolutta, jotka vaihtelevat säännöllisesti. Vierailijat ovat Jeffrey’sin tunnelman faneja, ja sitä pidetään erityisen sopivana ryhmille sen suuren tilakoon vuoksi. Kahden tilavan huoneen lisäksi baarissa on myös terassi, jossa voit nauttia oluestasi taivasalla. Pienpanimo-oluiden erinomaisuuden lisäksi saat myös herkullista ruokaa. Mikäli käyt täällä iltapäivällä, voit saada myös happy hour -alennuksia tilauksestasi.

Bondurants

Juomalista on huolellisesti valikoitu, ja löydät jotakin kaikkiin mielentiloihin. Pienpanimo-oluiden vaihtoehdot ovat melko kiinnostavia, ja suurin osa niistä tulee kotimaisilta valmistajilta. Löydät oluita aina suosituista kummallisiin tapauksiin. Bondurants on oikea paikka, jos haluat hyvän cocktailin tai amerikkalaisen viskin. Varmaa on myös, että jos etsit erikoisoluita, täällä et astu harhaan.

As Is NYC

Kutsuvalla tiilien ja mustavalkoisten kontrastien tyyliin rakennetulla ilmapiirillä tämä pienpanimo päivittää valikoimaansa jatkuvasti kiinnostavilla oluilla ympäri maailmaa. Vaihtelevia hanaoluita on kaksikymmentä, ja vaihtoehtoina ovat muun muassa Other Half ja Hill Farmstead. IPA:t ja hapanoluet ovat ehdottomasti kokeilunarvoisia As Is NYC-baarissa. Älä epäröi tuoda niitäkin ystäviäsi, jotka eivät ole oluen ystäviä, sillä he voivat nauttia tarjolla olevista hyvistä viineistä ja cocktaileista.

Finback Brewery

Tämä olutbaari on yksi niistä paikoista, joissa täytyy käydä, jotta New Yorkissa käynti on sen arvoista. Paikka ei toimi vain panimotuotteilla; siellä on myös pieni taidegalleria. IPA:t ovat korkealaatuisia ja valittavissa on hapanoluita, stout-oluita ja Smoked Portereita.

Other Half Brewing

Tämä pienpanimopaikkojen lista New Yorkissa ei ole täydellinen ilman Other Halfia. Olutnörtit jonottavat saadakseen parhaita oluita. Valikoimassa on paljon mehukkaita IPA-oluita ja kaksikymmentä hanaolutta, mutta voit myös kokeilla lagereita, pilsnereitä ja stout-oluita, jos pidät niistä enemmän. Tämän paikan suosioon on syynsä, ja voit selvittää syyn vain vierailemalla Other Half-baarissa Brooklynisa.

Tässä on viisi merkittävintä pienpanimoa, joita suosittelemme matkustaessasi kokeilemaan New Yorkin trendikkäitä panimo-oluita. Toivomme tämän auttavan sinua saamaan kaiken irti matkastasi ja unohtumattomia juomakokemuksia.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.