Näe Kalifornia parhaimmillaan vierailemalla näissä 5 parhaassa kohteessa

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-12
 
?v=

Malibun koskemattomilta rannoilta ikonisen Hollywoodin loistoon – siihen on syynsä, että Kalifornia on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista kohteista. Siellä on leuto ilmasto ja rikas kulttuuri sekä joitakin maailman parhaista teemapuistoista. Jotta saat täydellisen Kalifornia-seikkailun, varmista, että et ohita näitä suosittuja nähtävyyksiä.

Disneyland Park

Yksi maailman ikonisimmista teemapuistoista, Disneyland Anaheim, on ainoa Disney-puisto, joka suunniteltiin ja rakennettiin Walt Disneyn itsensä tarkassa valvonnassa. Vuonna 1955 perustettu puisto on edelleen yksi Kalifornian unohtumattomimmista nähtävyyksistä niin lapsille kuin aikuisillekin.

Puistossa ollessasi sinulla on mahdollisuus nähdä Prinsessa Ruususen upea linna, käydä yli 40 vuoristoradassa ja tavata hahmoja, kuten Tarzan, Ariel ja jopa Mikki Hiiri itse. Koska puistolla on niin paljon tarjottavaa, TimeOut suosittelee puistossa kävijöitä suunnittelemaan päivän etukäteen ja päättämään etukäteen, mitä haluaa nähdä ja tehdä. Yli 60 nähtävyyttä, paraatit, ilotulitukset, live-esitykset ja hyvä ruoka saavat helposti pään pyörälle.

Knott’s Berry Farm

Knott’s Berry Farm on toiminut klassisen amerikkalaisen teemapuiston tyypillisenä esimerkkinä jo usean vuosikymmenen ajan. Maan ensimmäisenä kaltaisenaan huvipuistona Knott’s on monipuolinen villin lännen kummituskaupunkeineen ja nostalgisine menneiden vuosien vuoristoratoineen.

57 hehtaaria nähtävyyksiä sisältävä puisto on sekoitus viehättäviä ja pelottavia vuoristoratoja sekä törmäilyautoja, karuselleja ja laajoja lapsiystävällisiä alueita, jotka on suunniteltu varta vasten perheen pienimmille. Koska Knott’s on niin monipuolinen, siitä on tullut klassinen amerikkalainen teemapuisto perheille, joilla on kaikenikäisiä lapsia.

Universal Studios

Ei ole Los Angelesin kaltaista paikkaa, jos haluat saada vilauksen elokuvamaailmasta. Universal Studios antaa vierailijoilleen korvaamattoman mahdollisuuden nähdä joidenkin Hollywoodin suurimpien elokuvien kulissien taakse. Jos olet Fast & Furious –sarjan, King Kong-, Itse Ilkimys-, Harry Potter- tai minkä tahansa muun Universalin jättimenestyksen fani, puisto on ehdoton vierailupaikka Kalifornian matkallasi.

Universal Studios sisältää myös tunnetun Harry Potterin velhomaailman, jossa vierailijat voivat tutkia Tylypahkan linnaa, nauttia lasillisen kermakaljaa tai ostaa oikean taikasauvan Ollivanderin taikasauvapuodista. Sauvalla voit tehdä ainutlaatuisia asioita puistossa oleville asioille.

Varaa elokuvatähtien kotikierros

Yksikään Kalifornian matka ei ole täydellinen ilman julkisuuden ripausta upeassa Los Angelesissa. Hollywoodin koti ja Amerikan viihdeteollisuuden sydän Los Angeles on täynnä julkkiksien koteja ja todisteita rikkaista ja tunnetuista henkilöistä.

Elokuvanörtit haltioituvat bussikierroksesta julkkisten koteihin. Kierrokset, jotka ovat usein innokkaan ja informatiivisen oppaan selostamia, antavat osallistujille katsauksen tähtien koteihin Beverly Hillsissä, Bel-Airissa ja Hollywoodissa. Ne ovat myös täydellinen mahdollisuus saada lähikuvaa maailmankuulusta Hollywood-kyltistä.

Vieraile Kalifornian tunnetuilla rannoilla

Pitkien huvipuistopäivien ja rantaviivalla vaelluksen jälkeen on melko todennäköistä, että haluat rentoutua. Kaliforniassa ei ole parempaa tapaa rentoutua kuin rannalla kylmän juoman kanssa. Melko lähellä Los Angelesia sijaitsevat Newport Beach, Huntington Beach ja Malibu tarjoavat täydellisen mahdollisuuden päästä pois kaupungista viettämään laiskaa päivää veden äärellä.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.