Miten suunnitella täydellinen Disney-loma

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-17
 
?v=

Siihen on syynsä, että ihmiset kutsuvat Disney World-puistoa maailman iloisimmaksi paikaksi.

Tämä teemapuistounelma on jokaisen Disneyn luoman onnellisen muiston fyysinen kulminaatio, ja siellä käyminen voi olla mahtavaa. Mutta vain, jos suunnittelu on tehty hyvin. Koska ihmiset ympäri maailmaa rakastavat Disney-maailmaa, heidän puistonsa ovat ymmärrettävästi ruuhkaisia.

Keskimäärin Disney World saa vierailijoita yli 50 miljoonaa vuodessa. Joten jos siis haluat saada mahdollisimman paljon irti Disney-lomastasi, suunnittelu ja valmistelu ovat ehdottomia ruuhkissa selviytymiseen. Jos olet valmis aloittamaan Disney-matkasi suunnittelun, mutta et ole varma, mistä aloittaisit, älä huoli! Meillä on muutamia vinkkejä, joilla varmistat, että saat paljon irti matkastasi. Tässä on muutamia vinkkejä auttamaan sinua suunnittelemaan täydellinen Disney-lomasi, jotta et joudu huolehtimaan siinä vaiheessa, kun olet jo puistossa.

Aloita suunnittelu heti

Ei ole olemassakaan “liian valmistautunutta”!

Jos haluat saada tästä oppaasta vain yhden vinkin, ota tämä: avain täydellisen Disney-loman suunnitteluun on aloittaa suunnittelu niin pian kuin mahdollista. Kun teet päätöksen käydä Disney-puistossa, sinun täytyy alkaa kasata listaa asioista, joita haluat tehdä ja luoda suunnitelma siitä, miten ehdit tehdä ne.

Vaikka kirjallisen aikataulun tekeminen ei ehkä vaikuta lomalta, Disney World on massiivinen ja täynnä nähtävää ja koettavaa. Suunnitelma voi auttaa poistamaan hämmennystä ja kaaosta ensikertalaiselta.

Majoitu paikan päällä

Vaikka Orlandossa on paljon hotelleja, Disneyn alueella majoittumisesta on paljon hyötyä. Sen lisäksi, että olet puiston lähellä, alueella majoittuvat vieraat pääsevät puistoon parempina aukioloaikoina ja saavat valita varauksia ensin.

Disney:llä on useita erilaisia hotelleja alueella, joten löydät varmasti itsellesi sopivan.

Varaa kaikki

Kuten aiemmin kerroimme, avain täydelliseen Disney-lomaan on kaiken suunnitteleminen ajoissa. Disney World sisältää satoja vuoristoratoja, esityksiä, tekemistä ja ravintoloita. Jos haluat varmistaa, että saat tehdä kaiken, mitä haluat, kannattaa tehdä varaukset kaikkeen.

Jos majoitut paikan päällä, voit aloittaa varaukset pikapasseista ja ruokailuista jo paljon ennen kuin astut puistoon. Se varmistaa, että saapuessasi et jumitu jonottamaan tunteja ruuhkassa.

Käy kauden ulkopuolella

Ainoa Disney-loman huono puoli on väistämättömät ruuhkat. Onneksi oikealla ennakkosuunnittelulla voit välttää pahimmat ruuhkat. Yritä suunnitella Disney-lomasi kauden ulkopuolelle, ja yritä vierailla arkipäivinä viikonloppujen sijaan.

Kun olet puistossa, voit käyttää ruuhkia seuraavaa sovellusta, joka auttaa sinua suunnittelemaan kulkuasi ruuhkaisimmilla alueilla. Niin saat kaiken irti ajastasi puistossa.

Älä viivy liian pitkään

Lopulta, teemapuistot ovat kuin karkkia. Ne ovat ensin hauskoja, mutta muutaman puraisun jälkeen olet valmis lopettamaan. Vaikka haluat antaa itsellesi aikaa nähdä ja tehdä kaiken haluamasi, ei kannata käydä useampana kuin muutamana päivänä, tai saatat saada puisto-loppuunpalamisen.

Sinun kannattaa myös yrittää aikatauluttaa itsellesi paljon taukoja, jotta sinä ja perheesi saatte aikaa palautua. Yhdysvalloissa ihmiset kutsuvat Floridaa “auringonpaisteen osavaltioksi”. Se tarkoittaa sitä, että odotettavissa on aurinkoa ja kuumuutta kaiken kävelyn ja ruuhkien lisäksi.

Disney-lomasi suunnittelu

Disney World on yksi maailman iloisimmista ja taianomaisimmista paikoista. Lisää siihen vielä jatkuvasti kasvava lista nähtävyyksiä, kuten pian avautuva Star Wars –puisto, ja voit olla varma, että Disney pysyy aina kiireisenä. Mutta ruuhkista huolimatta voit silti viettää täydellistä Disney-lomaa – oikealla suunnittelulla!

Nyt kun tiedät, miten voit suunnitella täydellisen Disney-loman, on aika alkaa valmistautua matkaasi. Mikäli tarvitset apua Yhdysvaltoihin matkustamisen laillisen puolen kanssa, me voimme auttaa. Vieraile sivustollamme saadaksesi lisätietoja saatavilla olevista palveluistamme tai hakeaksesi ESTA-lupaa.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.