Mitä tehdä Seattlessa vuonna 2019

Julkaistu päivämäärä: 2019-05-17
 
?v=

Mikäli suunnittelet matkaa Yhdysvaltoihin, haluat epäilemättä kokea kaikki jännittävät asiat, joita osavaltioilla on tarjota. Siksi matkasi olisi puutteellinen ilman vierailua Washingtonin Seattlessa.

Ikoninen Space Needle on ehkä sen tunnusomaisin erikoisuus ja mahtava tapa katsella Seattlea yläilmoista – mutta siinä ei ole kaikki, mitä tällä laajalla metropolilla on tarjota. Olit sitten kiinnostunut luonnon tutkimisesta tai nopeasta kaupunkilaiselämästä, Seattlessa on nähtävyyksiä kaikenlaisille vierailijoille.

 

 

Nähtävyydet

Seattlessa on useita museoita, jotka ovat vierailun arvoisia ainutlaatuisine teemoinen, kuten Museum of Flight, Pacific Science Center, Museum of History and Industry Chihuly Garden and Glass ja Museum of Pop Culture. 92 eekkerin kokoinen Woodland Zoo, Seattle Aquarium ja Botanical Gardens Lake Washingtonin läheisyydessä ovat erinomaisia paikkoja luonnon, harvinaisten puiden ja merielämän tutkimiseen. Bill Speidel’s Underground Tour on ainutlaatuinen Seattle-kokemus, jota et halua sivuuttaa.

Seattlen suosittu Great Wheel –maailmanpyörä sijaitsee aivan vesirajassa, ja näkymät tästä maailmanpyörästä on uskomaton. Vesiaiheisia aktiviteetteja on myös monia, jos olet vesieläin. Golden Gardens ja Alki Beach Park ovat vain kaksi monista rannoista, joissa voit rentoutua tai käväistä uimassa.

Purjehtimiseen, kalastukseen tai risteilyihin on myös useita vaihtoehtoja, ja Pugat Sound, Elliot Bay ja Ballard Locks ovat myös vierailukohteita, jotka eivät jää kaduttamaan. Blake Island ja Tillicum Village ovat ehdottomia kohteita vaeltajille ja retkeilijöille, sillä niissä voi kokea aitojen intiaanien kylän. Lisäksi Seattlessa on useita puistoja, kuten japanilaistyylinen Kubota Garden tai Magnuson Park, joissa on omat erityislaatuiset pirteensä, joita on ilo huomata.

 

Kaupunkielämä

Seattlen historiallisten ja luonnollisten maamerkkien lisäksi kaupungissa on vilkas ruoka- ja ostoskulttuuri – valtava määrä ruokapaikkoja, baareja ja yöelämää. Jos etsit myös hauskaa kokemusta lapsillesi, sisäaktiviteetteja tarjoavat Seattle Children’s Museum, Family Fun Center ja Wiggleworks.

Pike Place Market on Seattlen tunnetuin kalaruoka- ja ostospaikka. Kävely Downtown Seattlea pitkin vie sinut suoraan kaupungin vilinään kaikkine ravintoloineen, teattereineen ja kauppoineen. Fremont on boheemi alue täynnä trendikkäitä indie-henkisiä kauppoja, ja se tunnetaan parhaiten Fremont Troll –veistoksestaan, joka tuo yleisöä paikalle. Belltown on toinen erinomainen paikka, jossa voit kokeilla erilaisia baareja, ruokapaikkoja, gallerioita ja putiikkeja, tai käytä Chinatownissa, jos mielesi tekee aasialaista ruokaa.

Adrenaliinin nälkäiset voivat käydä laskuvarjohyppäämässä Tukwilassa, hypätä vesitason kyytiin tai käydä Emerald City Trapeze Arts –keskuksessa. Jos aiot matkustaa kesällä, voit käydä upeissa ulkoilmakonserteissa ilmaiseksi. Vuoden aikana järjestetään myös useita erilaisia festivaaleja, joiden hauskaan toimintaan on mukava osallistua. Äläkä ohita mahdollisuuttasi viedä tuliaiseksi pilailulahjoja Archie McPhee:n puodista!

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.