Mitä tehdä Mount Hoodilla (Paitsi lasketella ja lumilautailla)

Julkaistu päivämäärä: 2019-09-24
 
?v=

Vaikka Oregonin Mount Hood Meadows tunnetaan sen uskomattomista lumimaisemista ja adrenaliinintäyteisistä lumiurheilulajeistaan, se voi olla yhtä kiehtova paikka myös heille, jotka eivät halua lähteä rinteille tai jotka matkustavat mieluummin paikalle kesän aurinkoisina kuukausina. Vain tunnin matkan päässä Portlandista sijaitseva Mount Hood voi olla täydellinen pakopaikka kaupungista ja päästä luonnon keskelle. Halusit sitten tutkia kansallismetsää, vaeltaa Pacific Crestin reitillä tai rentoutua vain vuoristomökkien mukavuudessa, Mount Hoodilla on aina jotakin tekemistä (eikä se aina tarkoita laudalle tai suksille hyppäämistä!).

Koskenlasku

Jos haluat nauttia ulkoilma-aktiviteeteista, mutta et pidä lumesta, suuntaa Deschutes-joelle koskenlaskuun. Jännittävät reitit vievät sinut maisemareittejä pitkin henkeäsalpaaviin näkymiin ympäriinsä. Vaikka jotkut kosken osat eivät ole heikkohermoisille, Deschutes-joki tarjoaa koskenlaskua kaikenikäisille ja -taitoisille, jotta kaikki pääsevät mukaan! Tämä voi olla hauska kesäaktiviteetti koko perheelle.

Mount Hoodin rautatie

Saadaksesi rauhallisen katsauksen uskomattomista maisemista, lähde matkalle Mount Hoodin rautatielle. Nämä upeat junamatkat vievät sinut Hood River Valleyn läpi talven lumisiin maisemiin, kevään pastellinpunaisiin kukkamaisemiin ja vehreisiin niittyihin kesäkuukausina. Voit joko viettää rennon päivän katsellen maailmaa tai lähteä koko porukalla nauttimaan murhamysteeri-iltanäytöksestä.

Lähde vaeltamaan

Mikäli vaeltaminen on sinun juttusi, on onnenpäiväsi, sillä Mount Hood ja sen ympäröivät alueet tarjoavat fantastisia reittejä sekä haastamaan että kiehtomaan sinua. Mount Hoodin kansallismetsässä on yli 1000 mailia vaellusreittejä, eikä tutkittavien reittien määrä lopu koskaan. Halusit sitten rentouttavalle kävelylle Ramonaan tai Tamanawas-putouksille tai kulkea läpi Mount Hoodin Pacific Crest -reitillä, pääset varmasti ihailemaan Mount Hoodin luonnonkauneutta.

Mount Hoodin kulttuurikeskus & museo

Oppiaksesi lisää Mount Hoodin historiasta ja kulttuurista voit suunnata paikalliseen museo- ja kulttuurikeskukseen, joka tarjoaa erilaisia pysyviä ja vaihtuvia näyttelyitä. Government Campissa sijaitseva museo ja galleria tarjoaa taidetta ja historiallisia kokoelmia, jotka kertovat sinulle alueesta ja voit arvostaa tätä aluetta vielä enemmän.

Rentoudu kylpylässä

Yksi parhaista tavoista rentoutua rinteellä olon jälkeen (tai arkipäivän jälkeen) on nauttia Mount Hoodin monista luksuskylpylöistä.  Mt. Hoodin kylpylä tarjoaa vieraille setripuusaunoja, kylpyammeita, rentoutumishuoneita takkatulen ääressä ja teepuutarhan, puhumattakaan hieronnoista ja kauneushoidosta. Kylpyläpäivä on todellinen rentoutumisen huippu ja siellä voit olla hetken rauhassa.

Nauti viininmaisteluista

Toinen tapa lähteä ulos ja tutkia luontoa on suunnata jollekin Mount Hoodin uskomattomista viinitiloista ja -tarhoista kokeilemaan herkullisia paikallisia viinejä, joita alueella tuotetaan rakkaudella. Yksi esimerkki on Pheasant Valley Winery, jossa voit seikkailla sen mailla ennen kuin maistelet joitakin Oregonin hienoimmista viineistä.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.