Laskiaistiistai Windsor Court-hotellissa New Orleansissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-13
 
?v=

Yhdysvallat on yksi parhaista kohteista, joissa voit nauttia luksuslomasta sen uskomattoman monipuolisten alueiden ja loputtomien viihdevaihtoehtojen vuoksi. Sieltä löydät joitakin maailmalla tunnettuja paikkoja, voit käydä useissa kohteissa ja pitää itsesi kiireisenä luksuslomallasi Yhdysvalloissa.

Olemme löytäneet upean majoituskohteen sinulle, jotta voit nauttia lomastasi ja irtautua arkipäivän kiireestä. Yhdysvalloissa on henkeäsalpaavan upeita rantoja, lumihuippuisia vuoria, laajoja autiomaita ja upeita historiallisia mutta nykyaikaisia kaupunkeja, jotka tekevät siitä yhden suosituimmista kohteista luksuslomiin.

Anna meidän auttaa sinua juhlistamaan unohtumatonta laskiaistiistaita Windsor Court-hotellissa New Orleansissa.

Laskiaistiistain historiaa

Laskiaistiistain historia ulottuu keskiajan Eurooppaan, Roomasta ja Venetsiasta 1800-1900-luvulta Ranskaan Bourbonin sukuun. Perinteinen “Boeuf Gras”-juhlinta tai rasvainen vasikka alkoi täältä ja seurasi Ranskaa sen siirtomaahan.

Jean Baptiste Le Moyne Sieur de Bienville saapui 2. maaliskuuta 1699 tontille, joka sijaitsi vain 60 mailia New Orleansista etelään, ja antoi sille nimeksi “Pointe du Mardi Gras”, ja hänen joukkonsa alkoivat ymmärtää, että siinä oli eloisan juhlan alku. Bienville on vastuussa myös “Fort Louis de la Louisianen” perustamisesta vuonna 1702.

Bienville perusti New Orleansin vuonna 1718 ja jo 1730-luvulla laskiaistiistaita juhlittiin avoimesti New Orleansissa.Tänä päivänä laskiaistiistai on valtava juhlapäivä New Orleansissa – musiikkia, piknikkejä, jännitystä, paraateja ja lauttoja. Tämän juhlan aikana voit nähdä hulluja asuja, ympäri kaupunkia kulkevia perheitä sekä turisteja ja paikallisia, jotka viettävät elämänsä parasta aikaa.

Paraatien katsojat istuvat maassa, heittelevät palloja, soittavat musiikkia, syötävät erinomaista ruokaa ja katsovat paraateissa ja ihailevat ohi kulkevia väkijoukkoja. Useimmat yritykset, joiden ei ole pakko olla auki, suljetaan laskiaistiistaisin.

New Orleans

New Orleans on ainutlaatuinen amerikkalainen kaupunki, josta löytyy lukuisia historiallisia, kulttuurillisia ja kulinaarisia nähtävyyksiä. Sirppikaupunkinakin tunnettu kaupunki on kuuluisa jazz-musiikistaan, maailmanluokan ruoistaan, monipuolisesta kulttuurista (kreolin ja cajunin alkuperä) ja tietenkin uskomattomista laskiaistiistain juhlista.

Sekä turisteilla että paikallisilla on omat lempipaikkansa, mutta suurin osa tapahtumista keksittyy French Quarterin alueelle. Se on legendaarisen Bourbon Streetin yöelämän koti täynnä kulttuurinähtävyyksiä. Mississippi-joen varrella French Quarterin etelärajalla hevoskärryt odottavat turisteja viedäkseen heidät kierrokselle ja rannassa ankkuroituna näet Natchez-höyrylaivan, johon turistit jonottavat ostaakseen beignettejä.

Sirppikaupungin French Quarterissa on paljon tutkimisen arvoisia alueita. Jos sinua kiinnostaa paikallinen perimätieto, voit mennä suoraan Dumaine Streetin historialliseen voodoo-museoon, jossa voit oppia lisää siitä, miten tämä uskonto on muokannut kaupunkia.

French Quarter on täydellinen paikka matkustajille ja turisteille, jotka haluavat yleensä olla pysähtymättömän toiminnan ja jännityksen keskellä.

French Quarter

Historia on se yksi asia, jota ei ole koskaan unohdettu New Orleansissa. Päinvastoin – tarinoita kunnioitetaan musiikissa, museoissa, hyvin säilytetyissä rakennuksissa ja taiteessa. Turistit pyörivät French Quarterin erinomaisella ruokailu- ja viihdealueella sen upean arkkitehtuurin vuoksi. Vanhat rakennukset kertovat Ranskan vaikutuksista, joiden alkuperä ulottuu 300 vuotta taaksepäin – kaarikäytäviä, punatiilikattoja ja kuvankauniita sisäpihoja. Useimmissa näistä rakennuksista on nyt hotelleja, ravintoloita, kauppoja, ja jazz-paikkoja, jotka tarjoavat monipuolista viihdettä.

5 tähden luksushotelli

Olemme valinneet 5 tähden luksushotellin, jossa voit rentoutua pyörähdettyäsi meluisalla Bourbon Streetillä.

Windsor Court Hotel

Preferred Hotels –ketjun Luxe Windsor Court on klassinen ja elegantti hotelli, joka on melko samankaltainen kuin muodollinen vanha maailma. Windsor Court –hotelli varmistaa, että saat upean laskiaistiistain loman uudistettuine huoneineen ja sviitteineen, jotka ovat täynnä ranskalaistyylisiä yksityiskohtia. He tarjoavat huoneeseen tarjoiltuja ruokia, luksusvuodevaatteita ja baaritiskejä sekä Wi-Fi-yhteyden, joten voit rentoutua ja tuntea olosi kotoisaksi uhraamatta asioita, jotka merkitsevät sinulle eniten.

Tämä hotelli tunnetaan laajasti sen iltapäiväteestä, ja siellä järjestetään erityinen laskiaistiistain teehetki loppiaiskakkuineen ja teemacocktailineen, jotka vastaavat King’s Cup- ja Carnival Berry Sip-juomia. Voit tehdä varauksia tästä.

Pala New Orleansia

Täynnä sielukkuutta ja tulisuutta olevassa kaupungissa et voi jäädä paitsi erinomaisista ravintoloista, joita on ympäri kaupunkia. Korkealuokkaista kokemusta etsiville suosittelemme Galatoire’s –ravintolaa, joka sijaitsee French Quarterissa. Voit myös testata Commander’s Palacen tunnetun Jazz-brunssin Garden Districtissä. Lisäksi French Quarterin Café du Monde on suosittu beigneteistään ja café au laitistaan. Beignetit ovat neliönmuotoisia sokerikuorrutteisia donitseja. Decatur Streetin Central Grocery tarjoaa monipuolisia muffulettaleipiä, jotka on maustettu oliivisalaatilla ja tarjoillaan seesamileivän kanssa.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.