Joulun parhaat matkakohteet Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-12-12
 
?v=

Kiitospäivän vielä kaikuessa ilmassa ja joulun ollessa ovella on aika alkaa miettiä joulunviettopaikkaa. Yhdysvallat on fantastinen paikka nauttia joulusta, sillä jokaisella osavaltiolla ja kaupungilla on omat ainutlaatuiset juhlatunnelmansa, halusit sitten rentoutua rannalla tai käydä lumisilla joulumarkkinoilla – Amerikassa on kaikkea! Lue lisää selvittääksesi joulun parhaat matkakohteet Yhdysvalloissa (lasten kanssa ja ilman), jotta voit suunnitella ja innostua lomakaudesta.

Joulu Yhdysvalloissa ilman lapsia

Jos etsit Yhdysvalloista aikuisten joulukohdetta täynnä juhlatunnelmaa mutta ei lapsia, katsele New Yorkia tai Chicagoa tai Coloradon tai Havaijin kaltaisia osavaltioita, jotka tarjoavat hieman erilaista joulua kuin perinteiset Disneyland-joulut.

Havaiji

Heille, jotka haluavat paeta talven kylmyyttä, Havaijin kaltainen paikka sopii ehkä paremmin kuin New York! Tällä saarella voit rentoutua rannoilla, mutta saada silti annoksen joulujuhlaa esimerkiksi Kaua’i :n jouluvalotapahtumassa.

Havaijin kaupungit, hotellit ja ravintolat ovat täynnä juhlamenuja ja -tapahtumia, joten vaikka kävelet ympäriinsä sortseissa ja t-paidassa, tunnet silti olevasi keskellä juhlaa. Havaiji on myös yksi harvoista paikoista maailmassa, jossa voit nähdä joulupukin saapuvan saarelle veneellä, täysin pukeutuneena karvareunaisiin joulusortseihin tavallisen talviasun sijaan.

New York

New York on pitkään ollut suosittu joulun lomakohde matkustajille, jotka kaipaavat taianomaista talven ihmemaata. Koko kaupunki on täynnä juhlahumua jouluvaloineen ja koristeineen, joita löydät joka kaupasta ja kadulta.

Matkustajat voivat kuluttaa tunteja etsien joululahjoja Manhattanin kaupoista, ja monissa tavarataloissa on kokonaisia kerroksia omistettu vain joulutavaroille – puhumattakaan upeista jouluisista näyteikkunoista, jotka vaihtuvat joka vuosi.

Toinen vuosittainen ehdoton joululoman klassikko New Yorkissa on valtava joulukuusi, joka on Rockefeller Centerin ulkopuolella. Matkustajat voivat ottaa kuvia valtavan koristellun kuusen edessä ennen kuin lähtevät nauttimaan iltapäivästä luistellen tunnetussa Rockefeller-kaukalossa.

Colorado

Jos haluat mieluummin hiihtää jouluaikana, miksi et suuntaisi Coloradon talvisiin maisemiin? Tyylikkäässä hotellissa tai mukavassa alppimajassa yöpyminen on mahtava tapa rentoutua joululomalla, ja voit hiihtää, luistella ja rentoutua kylpylässä sydämesi kyllyydestä.

Coloradossa on monta mahdollista kohdetta valittavana rennoista Breckenridgen ja Steamboat Springsin lomakohteista korkealuokkaisiin Vailiin ja Aspeniin. Voit jopa käydä yhdessä hienostuneista ravintoloista, joissa voit nauttia jouluruokaa, tai viipyä uuden vuoden aattoon asti viettääksesi iltaa laskettelun jälkeen.

Joulu Yhdysvalloissa lasten kanssa

Mikäli matkustat pikkuisten kanssa ja haluat päästä jonnekin, missä he saavat ikimuistoisen joulun, etsi paikkoja, joissa on hauskanpitoa, juhlatunnelmaa, esityksiä ja tapahtumia, jotka on tarkoitettu lapsille. Disney on tietenkin ensimmäinen mieleen tuleva paikka, mutta niitä on myös muita, jos etsit jotakin erilaista.

Florida

Florida on täydellinen perheen joulukohde, koska voit yhdistää mahtavan sään, rantaloman, shoppailun ja jopa Disney Worldin yhdeksi ainutlaatuiseksi joululomaksi! Floridassa on paljon lomakyliä ja hotelleja, jotka sopivat hyvin perhelomiin, jotta voitte viettää laatuaikaa yhdessä joulun aikana.

Sen lisäksi, että pääset nauttimaan auringosta, hiekasta ja Floridan näköaloista, voit myös vierailla joulukaupungissa lähellä Orlandoa viettääksesi ainutlaatuisen päivän ja lähettääksesi kortteja ja lahjoja ystäville ja perheelle ympärimaailmaa postimerkein, joissa lukee ”Christmas, Florida”

Disney

Valitsit sitten Orlandon tai Los Angelesin, Disney on aina mahtava paikka viettää joulua lasten kanssa. Ei ole parempaa aikaa vierailla ”maailman onnellisimmassa paikassa” kuin joulukuu, kun kaikkialla on joulukoristeita, lahjoja ja esityksiä, jotka ajoittuvat joululomaan.

Vaikka et saakaan lumista joulua, pääset nauttimaan leudoista lämpötiloista, ja voit tutkia puistoja, joissa on esityksiä, kuten Mickey’s Very Merry Christmas Party, joka pitää lapset viihdytettynä.

Solvang, CA

Toinen huippukohde joulunviettoon Yhdysvalloissa lasten kanssa on Kalifornian Solvang. Tämä tanskalainen kaupunki juhlistaa joulua ainutlaatuisella tavalla Julefestin ympäröidessä kaupunkia koko joulukuun. Julefest sisältää esimerkiksi kansallisesityksen, joulumarkkinoiden valoesityksen, joulupukin kylän, juhlaparaatin ja paljon muuta.

Solvangissa voit nauttia joistakin eurooppalaisista jouluperinteistä ilman, että joudut matkustamaan rapakon toiselle puolen.

New Hope, PA

Toinen kaupunki Yhdysvalloissa, joka on hulluna jouluun, on Pennsylvanian New Hope. Tämä kaupunki tarjoaa usein matkustajille valkoisen joulun (lämpötilat ovat tavallisesti 1-4 astetta), joka saa saiturimaisimmatkin matkustajat kokemaan hieman joulumieltä! Lapset rakastavat North Pole Express tai Santa’s Steam Spectacular-ajeluita, jotka vievät ajelulle New Hope -rautateitä pitkin joulupukin ja joulumuorin kanssa.

Perheet voivat laulaa mukana olevien muusikoiden kanssa joululauluja, nauttia lämpimästä kaakaosta ja kekseistä ja saada jopa lahjoja itse joulupukilta matkan aikana. Lapsia rohkaistaan pukeutumaan jouluisiin asuihin tunnelman luomiseksi, ja aikuisille matkalla on jopa baari.

Siinäpä siis joitakin parhaita lomakohteita joulun viettoon Yhdysvalloissa. Matkustit sitten lasten kanssa tai ilman, löydät varmasti kohteen, joka on täynnä joulun tunnelmaa – saat loputtomasti viihdettä ja ikimuistoisen joulun.

Missä vietät lomasi tänä vuonna? Hyvää joulua.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.