Tutki 9 parasta lumilautailupaikkaa Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-07-16
 
?v=

Yhdysvalloista löytyy joitakin maailman parhaista talven ihmemaista, jotka kilpailevat kovaa Whistleriä ja Alppeja vastaan! Amerikassa on kaikkea perheystävällisistä lomakeskuksista off-piste-kenttiin – satoja hiihto- ja lumilautailualueita, jotka pitävät sinut viihdytettynä rinteillä koko kauden. Kuvankauniit maisemat, vilisevä yöelämä ja eeppiset lumisateet ympäri Yhdysvaltoja tekevät siitä yhden parhaista paikoista nauttia lautailusta talvikuukausina. Jos et ole varma, mihin kohteeseen lähetä, lue eteenpäin parhaista paikoista lumilautailuun Amerikassa, jotta voit alkaa suunnitella matkaasi.

 

 

1.    Steamboat Resort, Steamboat Springs, CO

Tunnettu lumikaupunki Steamboat Springs tunnetaan ja sitä rakastetaan sen kevyen ja untuvaisen puuterilumensa ansiosta (joka tunnetaan myös nimellä shampanjapuuteri) ja sen haapapuiden täyttämistä reiteistään, joissa lautailla voi kuvankauniissa maisemissa. Morningside tarjoaa joitakin parhaista hiihto- ja lumilautailumahdollisuuksista, tai voit mennä kauemmille reiteille, jotka ovat suosittuja kokeneempien lautailijoiden keskuudessa. Aloittelijoiden kannattaa aloittaa Christie Peak Express -tuolihissillä saadakseen rauhallisen esittelyn lautailuun.

2.    Beaver Creek Mountain Resort, Avon, CO

Beaver Creek tarjoaa mahtavia lautailukokemuksia heille, jotka kaipaavat pientä luksusta elämäänsä, kuten upeita hotelleja, tyylikästä yöelämää ja koskemattomia rinteitä (sekä ilmaisia keksejä!). Lomakeskus tarjoaa myös maailmanluokan hiihtokouluja, joissa voit oppia hiihtämään ja lautailemaan näillä erinomaisilla rinteillä. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö rinteet olisi mahtavia myös kokeneille! Siellä on paljon vapaan laskun paikkoja ja hauskoja puistoja ja paippeja, joten kaikille löytyy jotakin nautittavaa.

3.    Mammoth Mountain, Mammoth Lakes, CA

Yksi Kalifornian parhaista talvileikkikentistä on Mammoth-järvillä sijaitseva Mammoth Mountain. Tässä unelmakohteessa on noin 300 päivää aurinkoa vuodessa, joten on lähes taattua, että pääset rinteillä nauttimaan kirkkaista päivistä. Lomakeskuksessa on 3500 hehtaaria lumilautailumaastoa sekä palkintoja voittaneita puistoja ja paippeja, joten viihdettä löytyy paljon. Ja koska huippu sijaitsee yli 11 053 jalkaa merenpinnan yläpuolella, kausi jatkuu aina heinäkuuhun saakka, joten ei ole tekosyitä, joiden varrella voisi jättää käymättä!

4.    Jackson Hole, Jackson, WY

Wyomingissa sijaitseva Jackson Hole tarjoaa joitakin parhaista lautailumahdollisuuksista kokeneille lautailijoille sen todella jyrkkien rinteiden ja uskomattoman off-piste-maaston ansiosta – ne saavat sydämesi pumppaamaan hetkessä! Lomakeskuksessa sijaitsee Corbet’s Couloir, Amerikan jyrkin laskettelurinne, joka on haasteellinen niin laskettelijoille kuin lautailujoillekin. Vaikka Jackson Hole tarjoaa hyviä paikkoja lumilautailun opetteluun, se sopii paremmin hieman kokeneemmille lautailijoille!

5.    Mt. Bachelor, OR

Mount Bachelor on huippukohde kaiken ikäisille ja tasoisille lumilautailijoille uskomattoman reittimäärän, kohtuullisen hinnan ja suhteellisen hiljaisten rinteidensä ansiosta. Vaikka Mt. Bachelor ei ole jyrkin paikka maassa, se kompensoi ehdottomasti kokoaan upealla kauneudellaan! Lomakeskusta ympäröi henkeäsalpaava Deschutes National Forest, ja puiden siivittämät reitit ovat yksiä parhaista.

6.    Vail, CO

Ehkä maan tunnetuin talven ihmemaa, Vail, Colorado, on huippukohde sekä laskettelijoille että lumilautailijoille ja niille, jotka haluat vain nauttia vuoristoilmasta. Sekä reitit että off-pisteet ovat uskomattomia ja lumilautailupuistoista löytyy paippeja, hyppyreitä ja jibejä, jotka tekevät siitä yhden freestyle-lautailun parhaista kohteista. Luulen, että siksi ammattilaiset saapuvat tänne joka vuosi Burton US Open Snowboarding Championship -kilpailuihin!

7.    Whiteface Mountain, NY

Maan toisella puolella sijaitsee New Yorkin Whiteface Mountain, paikka, joka on isännöinyt talviolympialaisia kahdesti vuosien varrella. Kaukana kaupungin vilskeestä sijaitseva Whiteface on koskematon lomakeskus, jossa on kaikkea pehmeistä rinteistä eeppisiin pystysuoriin rinteisiin, jotta kaikilla lautailijoilla on jotakin, mistä nauttia.  Keskuksen alue ulottuu 22 mailiin, joka sisältää yli 80 reittiä alas vuorelta. Whiteface Mountain sijaitsee vain viiden tunnin päässä New Yorkista, joten voit helposti yhdistää kaupungin ja rinteet saadaksesi elämäsi loman.

8.    Mt. Hood Meadows, OR

Oregonin Mount Hood Meadows levittyvät yli 2000 hehtaarin alueelle ja sopivat täydellisesti aloittelijoille ja keskitasoisille lautailijoille. Useat reitit ja off-piste-alueet ovat mahtavia freestyle-lautailijoille, ja laskettelukoulut ja aloittelijarinteet auttavat amatöörejä pääsemään alkuun kauniissa paikassa. Kokeneet lautailijat haluavat ehkä kokeilla pystysuoria rinteitä Heather Canyonissa tai kokeilla taitojaan Mount Hood Meadows 18-foot Superpipessa, joka on valaistu jopa pimeällä.

9.    Park City Mountain Resort, UT

Utahin Park Cityn ajatellaan olevan yksi Yhdysvaltojen suurimmista hiihtokeskuksista 300 reittinsä sekä 14 rinteen ja kahdeksan puistonsa ansiosta! Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla lautailijoilla (erityisesti keskitasoisilla ja kokeneilla) on eeppistä maastoa tutkittavanaan. Park City isännöi myös FIS Freestyle laskettelun ja lumilautailun maailmanmestaruuskilpailuja tänä vuonna, joten se kertoo jo jotakin uskomattomista lautailumahdollisuuksista, joita se tarjoaa.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.