8 Halpaa Matkakohdetta Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-05-22
 
?v=

Halvalla matkustaminen voi olla hankalaa, koska sinun täytyy valita hyvin tarkkaan, mihin käytät rahasi. Matkan Yhdysvaltoihin voi kuitenkin suunnitella halvalla, jos tiedät, missä osavaltioissa ja kaupungeissa saat eniten irti dollareistasi. Tässä on muutama edullinen matkakohde Yhdysvalloissa:

 

Las Vegas

Ensisilmäyksellä Las Vegas saattaa vaikuttaa oikealta paikalta, jos haluat menettää kaiken omaisuutesi, mutta uhkapelaamisen sijaan lentäminen Las Vegasiin ja hotellissa majoittuminen on todellisuudessa halvempaa kuin monissa muissa kaupungeissa. Sekä lapsille että aikuisille löytyy myös paljon ilmaista viihdettä.

 

Grand Canyon

Matka katsomaan tätä uskomatonta näkyä Arizonaan on ehdottomasti vaivan arvoinen, ja parasta on se, että Grand Canyonia voi ihailla venyttämättä kukkaroa. Leireily tällä alueella on todella halpaa ja joinakin päivinä saatat päästä sisään jopa ilmaiseksi.

 

Albuquerque

Breaking Bad –fanit ovat tehneet tästä halvasta New Mexicon kohteesta erittäin suositun turistikohteen, mutta kaupungissa on myös paljon muuta nähtävää kuin mitä sarjassa näytettiin. Kaupungissa on useita festivaaleja, kuten Balloon Fiesta, ja Albuquerquessa voit nauttia monikulttuurisesta kokemuksesta, joka sisältää kaikkea niin New Mexicon historiasta kuin monipuolisista keittiöistäkin.

 

Salt Lake City, Utah

Jos haluat säästää rahaa voidaksesi hiihtää talvella, tämä on erinomainen kohde. Voit kuitenkin mennä Salt Lake Cityyn edulliselle lomalle myös muina kausina. Voit käydä vaeltamassa useilla vuorilla, käydä museoissa ja eläintarhassa tai katsella Utahin Great Salt Lake-järven upeaa maisemaa.

 

San Antonio

Tässä Alamosta parhaiten tunnetussa teksasilaisessa kaupungissa on paljon tutkittavaa, ja ruoka on melko kohtuuhintaista. River Walk on toinen San Antonioon matkaavien suosittu nähtävyys, ja lisäksi sieltä löytyy paljon muutakin valloittavaa nähtävää ja kuultavaa – ja kiinnostuksesi pysyy yllä.

 

Williamsburg, Virginia

Lähde kävelylle läpi Amerikan historian Colonial Williamsburg-kylässä tai käy Busch Gardensissa viihtymässä. Voit kulkea myös Jamestownin lautalla ilmaiseksi saadaksesi enemmän irti halvasta lomastasi.

 

Memphis, Tennessee

Tässä kaupungissa on paljon nähtävää – erityisesti musiikki-intoilijoille, sillä Elvis Presleyn koti Graceland sijaitsee täällä ja löydät Elvis-kylttejä kaikkialta ympäriltäsi Memphisistä. Monissa museoissa voi käydä ilmaiseksi, ja upea musiikkinäytös Beale Streetillä on todella ainutlaatuinen kokemus.

 

Dallas-Fort Worth

Rakastat tätä paikkaa, jos cowboy ja villi länsi ovat aina kiehtoneet sinua. Voit tutkia tätä teksasilaista kaupunkia ilmaisella raitiovaunulla, ja Fort Worth Stockyards tarjoaa ilmaisia karjankäsittelyesityksiä. Kaupungin useat nähtävyydet ovat yleisesti ottaen edullisia.

Vaikka useimmissa osavaltioissa voi yleensä olla vaikeaa löytää hotellia, jonka hinta olisi alle 100 $ yöltä, löydät Airbnb:n ansiosta useita edullisia paikkoja kaikkialta Yhdysvalloista. Riippumatta siitä, mihin päätät mennä, on tärkeää suunnitella etukäteen ja saada mahdollisimman paljon irti budjetillasi.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.