5 suosituinta country-musiikkifestivaalia Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-06-10
 
?v=

Country-musiikki on kehittynyt viime vuosien aikana ja saanut enemmän ja enemmän seuraajia ja suosiota suurimmaksi osaksi siksi, että siitä on tullut “popimpaa”. Sanoitukset osuvat yleensä tunteisiin ja sävelet itsessään ovat useimmiten hyvin tarttuvia. Olit sitten vanhanaikainen country-musiikin rakastaja tai uudempi fani, suosikkiartistiesi kuuleminen paikan päällä on ainutlaatuinen kokemus. Onneks fanit löytävät usein kesäfestivaaleja, jotka auttavat tämän kokemuksen toteuttamisessa. Koska country-musiikki on Yhdysvalloissa niin yleistä, ei ole vaikeaa löytää alueeltasi festivaalia. Arkansasista Wisconsiniin, country-musiikin ykkösnimet ovat esiintymässä. Jos olet kuitenkin keskilännestä, olet osunut country-musiikin jättipottiin. Syistä viis, Wisconsinissa on enemmän country-musiikkifestivaaleja kuin missään muualla Yhdysvalloissa.

1. Country USA Music Festival

Yksi suurimmista festivaaleista, Country USA Music Festival, järjestetään Wisconsinin Oshkoshissa. Se kestää kolme päivää ja siellä esiintyy suosittuja tähtiä, kuten Dierks Bentley, Brad Paisley, Trace Adkins, Alabama ja Scotty McCreery. Festivaaleilla voi joko telttailla, tai lähialueelta löytyy hotelleja ja motelleja. Mutta koska festivaali on todella suosittu, on parasta varata hotelli/motelli jo etukäteen!

2. Summerfest

Toinen suosittu musiikkifestivaali on Summerfest, joka järjestetään vuosittain Wisconsinin Milwaukeessa Summerfestin alueella. Vaikka se kaikkien musiikkilajien festivaali, löydät aina suositun country-artistin soittavan yhdellä päälavoista. Joka vuosi Summerfestiin osallistuu 800-900 000 vierasta. Pienemmiltä lavoilta löydät nousevia country-artisteja ja päälavoilta suosittuja country-artisteja. Vaikka Summerfestiin pääsy maksaa, joihinkin pääesiintyjien esityksiin joutuu ostamaan erikseen liput lisähintaan.

3. Country Thunder

Country Thunder on todella suosittu festivaali, joka järjestetään joka kesä monissa osavaltioissa. Fanit voivat osallistua Country Thunder-festivaaleihin Floridassa, Arizonassa tai Wisconsinissa. Tämä festivaali järjestetään maaliskuun puolessa välissä Floridassa ja heinäkuun aikana Wisconsinissa. Country Thunder kestää kolme peräkkäistä päivää ja näinä kolmena päivänä voi löytää useita country-musiikin tähtiä esiintymässä.

4. Country Jam USA

Country Jam USA on toinen heinäkuussa järjestettävä country-festivaali Wisconsinin Eau Clairessa. Country Jam USA on myös kolmen päivän festivaali, jossa esiintyy tähtiä, kuten Toby Keith, Keith Urban ja Jake Owen.

5. CMA Fest

Näissä kaikissa festivaaleissa voi kuunnella country-musiikin tähtiä, mutta suurin ja suosituin country-musiikkifestivaali on CMA Fest. Tämä festivaali kestää neljä peräkkäistä päivää country-musiikin sydämessä Tennesseen Nashvillessä. Mikäli et löydä näiltä fdestivaaleilta suosikki country-artistejasi, et katso tarpeeksi tarkasti! Näillä suosituilla festivaaleilla esiintyy yli 80 musiikin huippunimeä, sekä artisteja että yhtyeitä. Koska ne järjestetään Nashvillessä, jossa useimmat huippu-countryartistit elävät, se on suurin country-nimien kokoontuma, jonka löydät Yhdysvalloista.

Riippumatta siitä, missä päin Yhdysvaltoja asut, lähelläsi on monia country-musiikkifestivaaleja. Monen päivän festivaalit maksavat noin 100-300 $ riippuen siitä, kuinka monena päivänä haluat osallistua ja siitä, kuuluuko pääsymaksuun suurimpien artistien konsertit. Jos olet kokenut ja todellinen country-musiikkifani, ei ole vaikeaa löytää festivaaleja keväästä kesään Yhdysvalloissa.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.