5 parasta rannikkokaupunkia Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-07-15
 
?v=

Yli 95 000 mailia rannikkoa omaava Yhdysvallat sisältää paljon rantaa, joilla on joitakin maailman parhaista rantakaupungeista. Lisäksi jokaisella osavaltiolla, kaupungilla ja kylällä Amerikassa on oma luonteensa ja viehättävyytensä, joten on sinun vastuullasi tutkia maata löytääksesi suosikkisi. Yhteenvetona olemme tutkineet Yhdysvaltain parhaita rantakaupunkeja, jotta saat käsityksen siitä, mistä kannattaa aloittaa. Viktoriaanisista rantalomapaikoista ja villihevosista taidegallerioiden täyttämiin katuihin ja pitkiin hiekkarantoihin, Yhdysvaltojen rantakaupungit tarjoavat jokaiselle jotakin!

1. Chincoteague

Jos etsit villiä, saarirantaa Atlantin rannalla, voit lopettaa etsinnän Virginian Chincoteagueen. Poistuessasi mantereelta pääset muutamaksi päiväksi kaukaiseen autuuteen rentoutuen valkoisella hiekkarannalla ja katsellen villiponien juoksua. Chincoteague on vanhanaikainen, hiljainen ja koskematon, etkä löydä täältä rantabaareja ja kahviloita täynnä olevia hiekkarantoja. Sen sijaan voit pakata eväät tai istua kajakkiin ja suunnata vapaan ja hauskan päivän viettoon. Kun olet valmis palaamaan sivilisaation pariin, voit nauttia kaupungin erinomaisista kalaravintoloista, jotka tarjoilevat paikallisia rapuja ja simpukoita!

2. Cape May

New Jerseyn rantakaupunki Cape Mayn historia ulottuu 1790-luvulle saakka, ja sitä pidetään yhtenä maan vanhimmista rantalomapaikoista. Suuren viktoriaanisten talojen, houkuttelevien ravintoloiden, mielenkiintoisten museoiden ja festivaalien sekä suurten ja kultaisten hiekkarantojen täyttämä Cape May on kuvankaunis rantakaupunki. Koko kaupunki on romanttisen viehättävä pienine aamiaismajoituksineen ja kaduilla kulkevine hevoskärryineen. Se on ihanteellinen paikka pariskuntien lomailuun – voit rentoutua oikein ajan kanssa.

3. Key West

Ehkä yksi maan tunnetuimmista rantakaupungeista, Key Westin lomakeskus Floridassa, on suosittu paikallisten ja turistien keskuudessa, jotka haluavat ottaa aurinkoa, rentoutua palmupuiden alla, uida kristallinkirkkaissa vesissä ja sosialisoitua vilkkailla rantakaduilla. Värikkäissä rakennuksissa sijaitsee eloisia baareja ja uskomattomia kalaravintoloita, jotka tarjoavat täydellisen lopetuksen päivälle paratiisissa.  Key West on kohteena ihmeellinen, mutta matka sinne on myös uskomaton saarineen, laaksoineen, siltoineen ja rantoineen!

4. Long Beach

Nimensä mukaisesti Washingtonin Long Beach tarjoaa leveän rannikon, joka on pituudeltaan valtavat 28 mailia päästä päähän! Tämä rosoinen niemimaa yhdistää täydellisesti perinteisen rantakaupungin (ajattele törmäilyautoja, hattaraa ja karuselleja) sekä rönsyilevän ruoka- ja baaritarjonnan, joka sopii arvostelukykyisimmille makunystyröille. Kaupunkia ympyröivä alue on perheystävällinen, mutta jos haluat päästä pois sen keskeltä, ota eväät mukaan ja suuntaa kauemmas koskemattomammalle alueelle löytääksesi syrjäisemmän paikan. Jos matkailet elokuussa, käy katsomassa vuosittainen Washington State International Kite Festival, joka on koko perheelle sopiva hauska leijanlennätysjuhla.

5. Carmel-by-the-Sea

Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on Kalifornian oma Carmel-by-the-Sea. Tämä rantakaupunki on yksi niistä, jotka haluavat yhdistää rannikon ja kulttuurin sen uskomattoman rannikon sekä gallerioiden ansiosta, jotka linjaavat tämän viehättävän rantakaupungin katuja. Vaikka rosoiset rantavedet sopivat paremmin surffaajille kuin uimareille, kiviset kielekkeet ja sypressien reunustamat rannat ovat erinomaisia valokuvaukseen, samoin kuin upeat auringonlaskut, joilla matkustajia hemmotellaan joka ilta.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.