5 parasta all inclusive loma-asuntoa Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-07-13
 
?v=

Etsit sitten hauskaa lomaa lasten kanssa tai eristettyä pakopaikkaa rentoutumiseen, Yhdysvalloissa on paljon vaihtoehtoja, joista voit nauttia idyllisissä all inclusive -lomapaikoissa. Tässä on viisi parasta valintaamme kokonaisvaltaiseen lomaan.

  1. The Ranch at Rock Creek

Tämä luksusmaatila Montanan Philipsburgissa levittäytyy 6000 hehtaarin alueelle, jossa vierailijat voivat tutustua karuun ympäristöön nauttien kaikenlaisista mukavuuksista. All inclusive -hintaan kuuluu ateriat, kuljetus lentokentältä ja takaisin sekä lomapaikan alueella, pyykinpesu, välipalat ja juomat. Lisäksi joka päivä on tarjolla ohjattua toimintaa, kuten vaellusta, perhokalastusta, luonnon katselua ja ratsastusta. Maatilalla sijaitseva Silver Dollar Saloon on mahtava paikka yöviihteeseen. Tämä paikka on todella perheystävällinen, sillä siellä on myös lasten kerho, jossa pidetään erilaisia opetuksellisia ja toiminnallisia tapahtumia, jotta lapset oppivat maatiloista, metsistä ja Montanan luonnosta.

  1. Club Med Sandpiper Bay

Tässä South Floridan Port St. Luciessa sijaitsevassa upeassa rantakohteessa on jokaiselle jotakin. All inclusive -hintaan kuuluu paljon hauskaa toimintaa, kuten kajakille veneilyä, purjehdustunteja ja muuta urheilua, joita ohjaavat kokeneet ohjaajat. Mikäli matkustat lasten kanssa, he rakastavat lasten kerhoja ja rajoittamattomia mahdollisuuksia uida ulkoaltaissa. Aikuiset voivat rentoutua kylpylässä, pelata golfia ja juoda drinkkejä baarissa. All inclusive -pakettiin kuuluu myös ateriat tämän valtameren lomakohteen ravintolassa.

  1. The Lodge at Woodloch

Tämä Pennsylvanian Hawleyssa sijaitseva retriitti ei sovi lapsiperheille, vaan enemmänkin aikuisille, jotka haluavat rentoutua lomapaikassa keskittyen hyvinvointiin ja meditointiin.  Kylpylä ja golf-kenttä ovat erinomaisia ja yksiä parhaista lähellä olevista mukavuuksista. Hintaan kuuluu useita erilaisia aktiviteetteja – voit esimerkiksi vaeltaa kesäisin ja kävellä lumikengillä talvisin. Lisäksi ammattiohjaajat ohjaavat jooga- ja fitness-intoilijoille tunteja ilman lisämaksuja.

  1. Grand Hotel Mackinac Islandilla

Yhtenä parhaista ja eristäytyneimmistä kohteista tunnettu Grand Hotel Michiganissa on toiminut jo vuodesta 1887. Se on suljettuna talvisin, eikä saarelle voi ajaa autolla. Sen sijaan vierailijat kulkevat hurmaavilla hevoskärryillä. Luonnonkauniilla lomapaikalla on monipuolinen historia, ja siellä on jopa maailman pisin kuisti. Grand Hotelissa voi tehdä useita mielenkiintoisia asioita, kuten pelata golfia, käydä konserteissa tai rentoutua kylpylässä. Tarjolla on erilaisia paketteja, jotka sisältävät eri aktiviteetteja ja vuosittaisia festivaaleja. Grand Hotelissa yöpyminen voi olla ainutlaatuinen kokemus, joka sopii täydellisesti rentouttavaan lomaan kaukana melusta ja kaupungin vilskeestä.

  1. Miraval Arizona Resort and Spa

Terveys- ja hyvinvointi-intoilijat rakastuvat tähän Arizonan Tucsonissa sijaitsevaan lomapaikkaan. Asiantuntijoiden ohjaamia aktiviteetteja on monipuolisesti aina seikkailusta ruokaan ja terveyteen ja ravitsemukseen. Mehiläisten kasvatuskurssit ja pilates ovat myös joitakin useita asioista, joihin voit osallistua Miravalissa. Riippumatta valitsemastasi paketista, se sisältää ateriat, kuljetukset, välipalat ja terveysaktiviteetteja. Yksin uskomattomat vuorinäköalat saavat sinut rauhoittumaan.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.