Luettelo 5 parasta aamiaismajoitusta Yhdysvalloissa

Julkaistu päivämäärä: 2019-07-11
 
?v=

Yhdysvaltoihin matkustaessa majoitusvaihtoehtoja on loputtomasti. Vaihtoehtoina on all-inclusive golf-lomapaikkoja, tai voit yöpyä viikon rustiikkisessa vuokramökissä hiihtomailla. Ehkä sinulle sopii paremmin hostelli vauhdikkaassa kaupungissa. Klassiset aamiaismajoitukset löytyvät pienistä ja suurista kaupungeista tarjoten todella ainutlaatuisen kokemuksen. Näissä majoituksissa on usein paljon enemmän persoonallisuutta, ja niiden koon ansiosta kokemus on intiimimpi. Joissakin on erityisiä teemoja, ja jotkut hyödyntävät vain vanhoja ja rustiikkisia juuriaan. Mikä tässä on parasta? Löydät niitä maan joka kolkasta.

Sylvia Beach Hotel

Oregonin Newportissa sijaitseva aamiaismajoitus tarjoaa pakopaikan rannikolle mielenkiintoisella twistillä. Jokaisessa 21 huoneessa on oma kirjallisuusteemansa, vaihdellen aina J.K. Rowlingista Jane Austeniin. Heidän Table of Contents –ravintolassaan voit nauttia perheaterian niin perheen kuin tuntemattomienkin kesken. Pidä kuitenkin mielessäsi, että Pacific Northwest ei ole tunnettu lämpimästä vedestä ja auringosta, vaan hiljaisena rantakävelypaikkana aamukahvin kera.

The Gastonian

Tämä on tarkoitettu ehdottomasti romantikoille. Unisessa, helteisessä etelässä savannin vieressä Georgian kauniissa Forsyth Parkissa sijaitseva historiallinen aamiaismajoitus koostuu kahdesta italialaistyyppisestä kartanosta. Vuonna 1868 rakennettu paikka kuuluu ehdottomasti vanhemman amerikkalaisen arkkitehtuurin piiriin. Syvenny monipuoliseen kulttuuriin aavemaisilla kaupunkikierroksilla tai uusi valat rakkaasi kanssa.

Antigua Inn

Lähde matkalle maan lounaisosiin ja tutki savitiiliseinien mukavuutta nauttiessasi aitoa meksikolaista ruokaa. Antigua Inn sijaitsee aivan historiallisen Plazan ulkopuolella Santa Fe:n keskustassa, joka tunnetaan taiteesta, kulttuurista ja aktiviteeteistaan. Tästä kauniista paikasta löytyy kaikkea niin kuumailmapalloajeluista perhokalastukseen ja ruoanlaittokursseihin.

Shinn Estate Farmhouse

Vaikka monet ajattelevat heti Big Applen kiirettä ja vilinää, kun kuulevat sanat New York, osavaltiosta löytyy melko monipuolisesti tapahtumapaikkoja. Aiemmat New York Cityn ravintoloitsijat kutsuvat vieraita viettämään yön viinimaahan Long Islandiin, joka sijaitsee vain kaksi tuntia New Yorkista. Kokeile kokonaisvaltaista maaseutuaamiaista, joka sisältää paikallista artesaanileipää ja kotitekoista mysliä. Ei varmaankaan yllätä, että viinilista on tämän viinitilan aamiaismajoituksen suosittu houkutus.

The Inn at Cedar Crossing

Amerikan keskiosaa kutsutaan usein nimellä “ylilentomaaksi”, mutta todellisuudessa sieltä löytyy paljon kaunista. Se sijaitsee historiallisessa rakennuksella, jossa aikanaan toimi räätäli, apteekki ja lääkäri 1800-luvulla. The Inn at Cedar Crossing omaa todella luksustunnelman. Koristeellisesti kaiverrettu tumma puu ja vaaleanpunainen tapetti vievät sinut ajassa taaksepäin. Nykyaikaisista mukavuuksistakaan ei ole puutetta. Voit istua ruokailemaan Cedar Crossing Restaurant & Bar –ravintolaan tai tutkailla Sturgeon Bayta.

 

Tags:


Lue lisää ja hae ESTA tänään. Linkki tähän.